G-Plus: Nuk ka të bëj vetëm me idetë, por edhe realizimin e tyre!

Produktet

Kompania jone tregeton metale me ngjyre dhe pa ngjyre, si dhe plastike. Posht jan produktet qe ne i ofrojme.

Zink

Kompania jone kapacitetin mujor per grumbullim, perpunim dhe tregtim e Zinkut prej 20 Ton ne muaj

Mesing

Kompania jone kapacitetin mujor per grumbullim, perpunim dhe tregtim e Mesingut prej 25 Ton ne muaj

Plumb

Kompania jone kapacitetin mujor per grumbullim, perpunim dhe tregtim e Plumbit prej 10 Ton ne muaj.

Bakër

Kompania jone kapacitetin mujor per grumbullim, perpunim dhe tregtim e Bakrit prej 80 Ton ne muaj.

Shishe Plastike

Kompania jone kapacitetin mujor per grumbullim, perpunim dhe tregtim e shisheve te plastikes prej 200 Ton ne muaj.

Bateri te Vjetra

Kompania jone kapacitetin mujor per grumbullim, perpunim dhe tregtim e baterive te plastikes prej 50 Ton ne muaj.

Al Disqe

Kompania jone kapacitetin mujor per grumbullim, perpunim dhe tregtim e Disqeve te Aluminit prej 50 Ton ne muaj

Al Llamarina

Kompania jone kapacitetin mujor per grumbullim, perpunim dhe tregtim e Llamarinave te Aluminit prej 100 Ton ne muaj.

Al Profile

Kompania jone kapacitetin mujor per grumbullim, perpunim dhe tregtim e Profileve te Aluminit prej 100 Ton ne muaj.

Al Tel

Kompania jone kapacitetin mujor per grumbullim, perpunim dhe tregtim e Telit te Aluminit prej 30 Ton ne muaj.

Al i Fortë

Kompania jone kapacitetin mujor per grumbullim, perpunim dhe tregtim e Aluminit te forte prej 70 Ton ne muaj

Al Radiatorë

Kompania jone kapacitetin mujor per grumbullim, perpunim dhe tregtim e Radiatoreve te Aluminit prej 10 Ton ne muaj

About

G-PLUS eshte nje nder 10 kompanite ma te forta ne Ballkan per grumbullimin, reciklimin dhe shitjen e metaleve dhe plastikes.
G-Plus Tregeti te metaleve me ngjyre & pa ngjyre, si dhe plastikes.

G-plus eshte formuar nga ing. Rexhep Rushiti dhe ing. Genc Rushiti, ne vitin 2007, me seli ne Kishnice, dhe ne nje kohe te gjate e ka pervojen e saj sic kerkohet per reputacionin e nje prej kompanive me te besueshme ne sferen e saj te biznesit, perkatesisht, ne grumbullimin, perpunimin dhe tregtimin e mbeturinave te metaleve dhe plastikes. Kompania ka kapacitet vjetor te grumbullimit te mbeturinave te metaleve 6000 t / vite , kurse per plastike 4000 t / vite. Kompania kryen aktivitetin e saj kryesor ne keto qendra te Kosoves: veri te Kosoves - Mitrovice, Kosove qendrore / Kishnice, Kosove jugore / Suhareke, dhe ne perendim te Kosoves / Gjakove . Kompania posedon nje rrjet te gjere te partnerve dhe klienteve te shumt ne te gjithe Boten - Kosove, Ballkan, Europe, Lindje e mesme dhe lindja e larget. Partneret e huaj te kompanise jane organizata te medha industriale dhe tregtare me perkushtim dhe profesionalizem si dhe reputacionin te shkelqyer nderkomtar. KOMPANIA udhehiqet nga motoja: "Nuk ka të bëj vetëm me idetë, por edhe realizimin e tyre!" G-Plus eshte e gatshme per te siguruar vende te sigurta te punes, me teknologji moderne, angazhim te drejte dhe shume te profesionalizuar, vertetuar nga referenca te shumta te kompanive te huaja dhe vendore.

  • Grumbullimi Bakrit
  • Grumbullimi Aluminit
  • Grumbullimi Plumbit
  • Grumbullimi Plastikes

Ekipi Ynë

Këta janë antarët e menagjmentit të kompanisë.
Uploaded image

Rexhep Rushiti

Founder
Uploaded image

Genc Rushiti

Chief Executive Officer
Uploaded image

Besim Aliu

Chief Financial Officer
Uploaded image

Vildane Nici

HR Director

Rrethi ku punojmë

Na Kontaktoni